Planèt jaban surya: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud
c (→‎Pranala njaba: clean up, replaced: planet → planit (2) using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
 
[[Gambar:Exoplanet Discovery Methods Bar.png|thumb|450px]][[Gambar:Phot-22a-07-normal.jpg|thumb|250px|right|Gliese 581, salah siji planit ekstrasurya.]]
 
'''Planit jaban surya''', utawa '''eksoplanet''', iku [[planit]] ing sajabaning [[Tata Surya]]. Ing sasi Juni 2008, 294 eksoplanet wis tinemu<ref name="Encyclopedia">{{cite web |title=Interactive Extra-solar Planets Catalog |work=The Extrasolar Planets Encyclopedia |url=http://exoplanet.eu/ |last=Schneider |first=Jean |date=[[2007-04-25]] |accessdate=2008-05-31}}</ref>. Akèh-akèhé saka planit mau arupawujud [[planit raseksa]] gedhé kaya [[Yupiter]].
 
== Pranala njaba ==
348.872

besutan