Filum: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud
c (→‎top: clean up, replaced: kewan → kéwan using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
Ing '''biologi''', [[klasifikasi]] iki mirunggan kanggo [[sato kéwan]] kang dipérang manèh dadi: [[subfilum]], [[kelas (biologi)|kelas]], [[Ordo (biologi)|ordo]], [[Famili (biologi)|famili]], [[génus]] lan [[spésies]]. Saya mudhun urutan klasifikasiné, saya akèh kamemperan [[individu]]né.
 
Ing èlmu [[basa]], iki arupawujud [[golongan basa]] atawa [[rumpun basa]] kang misah sakiwa-tengené 50 nganti [[100]] [[abad]] kapungkur.
 
[[Kategori:Klasifikasi biologi]]
352.737

besutan