Konsumsi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
 
'''Konsumsi''', saka [[basa Walanda]] ''consumptie'', ya iku kagiyatan sing tujuané ngurangi utawa ngentèkaké daya guna siji benda, arupawujud barang utawa jasa, kanggo nyukupi kabutuhan lan kapuasan kanthi langsung.
 
== Pirsanana uga ==
352.737

besutan