Lahore: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud (2)
(→‎top: éjaan, replaced: paling gedhé → gedhé dhéwé)
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud (2))
 
[[Gambar:Badshahi Masjid at night on July 20 2005.jpg|thumb|Masjid Badshani nalika wengi]]
 
'''Lahore''' ([[basa Urdu]]: لاہور, [[basa Punjabi]]: لہور) arupawujud kutha krajan [[Punjab (Pakistan)|Punjab]] lan kutha kaloro gedhé dhéwé ing [[Pakistan]]. Kutha iki arupawujud salah siji Praja paling wigati saka [[Kasultanan Mogul]] lan ditepungi minangka '''Taman Mughal'''.
 
Padunung Lahore gunggungé 10 yuta, ndadèkaké kutha kalima paling akèh sing ndunungi [[Asia Kidul]].
352.737

besutan