Haiti: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud
(→‎top: ganti isi, replaced: Perdana Menteri → Mahamantri (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
}}
 
'''Haiti''' iku nagara pulo ing [[Karibia]]. Kutha krajané ya iku [[Port-au-Prince]]. Nagara iki sing ndunungi kurang luwih 8.373.750 ing taun [[2006]] lan jembaré ana 27.750 km². Haiti arupawujud nagara angka loro sing mardika ing [[Bawana Amérika]] sawisé [[Amérika Sarékat]]. Haiti uga salah siji produsèn [[gula]] paling wigati ing donya.
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan