Sato kéwan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Sato Kéwan: ganti isi, replaced: arupa → wujud (2)
(→‎top: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan, tetanduran → tetuwuhan)
(→‎Sato Kéwan: ganti isi, replaced: arupa → wujud (2))
* [[Asu]], utawa ing basa krama diarani '''segawon''', kalebu bangsané [[karnivora]] lan kulawargané [[mamalia]], ''canidae''.
* [[Banyak]], utawa ing [[Basa Indonésia]] diarani '''Angsa''' kalebu kulawargané [[manuk]], lan sub-kulawarga [[anatidae]].
* [[Babi]], iku sajinis [[sato kéwan|kéwan]] [[ungulata]] kang moncongé dawa lan irungé lèpèr lan arupawujud kéwan kang asal asliné saka [[Eurasia]].
* [[Bèbèk]], uga dikenal kanthi sesebutan [[itik]] ing [[basa Indonésia]]
* [[Cacing]], ya iku [[kéwan]] cilik, kang ora nduwé [[sikil]], awaké bunder, trepes dawa lan ora ana [[tangan]]é.
* [[Gajah]], ya iku [[mamalia]] lan arupawujud [[kéwan dharat]] gedhé dhéwé ing [[Bumi|donya]].
* [[Garengpung]], utawa '''Gongpérét''' ya iku sato kéwan kang duwé swara kang khas lan racaké metu ing akiré [[mangsa udan]].
* [[Iwak]], ya iku kéwan kang uripé ana ing banyu.
352.737

besutan