Hampshire: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud (2)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud (2))
 
[[Gambar:EnglandHampshire.png|right|223px|Lokasi Hampshire ing Inggris]]
'''Hampshire''' arupawujud siji county ing [[Inggris]] kang duwé wiyar wewengkon 3.769 km² lan populasi 1.671.000 jiwa ([[2005]]). Kutha krajané ya iku [[Winchester]].
 
Hampshire iku papan jujugan plesiran kang populèr, kanthi atraksi wisata kalebu resort ing pinggir laut, laladan bahari ing [[Portsmouth]] lan musium ing kutha [[Beaulieu]]. Hampshire duwé sajarah bahari kang cukup tuwa. Loro ing antarané pelabuhan Inggris kang gedhé dhéwé ana ing pesisiré.
 
Hampshire arupawujud papan kalairan pengarang-pengarang buku misuwur [[Charles Dickens]] lan [[Jane Austen]].
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan