Biru: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: su:Paul
c (bot Menambah: mr:निळा)
c (bot Menambah: su:Paul)
[[sl:Modra]]
[[sr:Плава боја]]
[[su:Paul]]
[[sv:Blå]]
[[ta:நீலம்]]
11.667

besutan