Perdu: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
 
[[Gambar:Shrub.JPG|thumb|200px|Gambar semak utawa perdu]]
 
'''Perdu''' utawa Semak ya iku salah siji tuwuhan kayu kang dibéakake karo wit racaké amarga pange akèh lan dhuwure luwih endhep, racaké kurang saka 5-6 mèter.<ref name="internet2"/> Akèh tuwuhan kang arupawujud [[wit]] utawa perdu gumantung saka kaanan tukule.<ref name="internet2"/> Lumrahé perdu duwé oyot tunggang lan urip nggerombol luwih sawit, pang, lan godhonge tukul nggerombol.<ref name="internet2">[http://www.sabrinaflora.com/?con=show_tnm&&ktg_id=KTG7 Sabrina flora] (dipunundhuh tanggal 16 februari 2013)</ref>
 
== Perdu mawa Wujud Struktural Botani ==
352.737

besutan