Iglo: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud
c (→‎Cathetan sikil: ngganti tembung, replaced: Bangunan → Wangunan using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
 
[[Gambar:igloo.jpg|thumb|Igloo]]
'''Igloo''' utawa '''iglo''' ([[basa Inuktitut]]: ''iglu'' / ᐃᒡᓗ, "omah", wujud jamak: ''iglooit'' utawa ''igluit'') ya iku [[omah]] arupawujud bundheran [[kubah]] lan dibangun saka balok-balok [[ès]].<ref>http://www.artikata.com/arti-92857-igloo.html</ref> Igloo ya iku omah saka suku [[Èskimo]].<ref>http://deskripsi.com/i/igloo</ref>
 
== Pranala njaba ==
352.730

besutan