Pagawéan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud
c (Wirjadisastra ngalih kaca Pegawéyan menyang Pagawéan)
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
'''Pagawéan''' iku sajeroning makna sing jembar arupawujud tumindak utama kang dilakokaké [[manungsa]]. Ing makna sing luwih ciut, tumindak utama mau kanggo golèk [[dhuwit]].
 
Ing sajarah Jawa, pagawéan ing kalangané wong cilik kang naté katulis tuwa ya iku [[dhalang]] lan [[pelawak]] kang katulis ing [[prasasti]] kuna abad kaping papat [[Masèhi]].
352.737

besutan