Westminster Central Hall: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud
c (ngganti tembung, replaced: Bangunan → Wangunan (2) using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
 
[[Image:methodist.central.hall.london.arp.jpg|thumb|right|250px|Methodist Central Hall, Westminster]]
'''Methodist Central Hall, [[Westminster]]''' iku yasan sing dumunung ing [[Victoria Street, London|Victoria Street]] ing kutha [[London]], ing sisihing [[Parliament Square]], lan [[Queen Elizabeth II Conference Centre]] lan ngadhep [[Westminster Abbey]]. Iki arupawujud yasan multiguna—minangka gréja Methodis, pusat konferènsi lan pamèran, gladri seni, yasan kantor, lan atraksi turis. Ruang utama yasan iki amot 2,352 kursi.
 
==Sajarah==
348.872

besutan