Gunung Kilimanjaro: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (7))
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
 
}}</ref> dhuwuré 4.600 m yèn diukur saka sikil gunung.
 
Puncak Kilimanjaro uga arupawujud puncak paling dhuwur ing [[Afrika]], kanthi kadhuwuran 5.895 mèter ing sadhuwuring lumah laut. Gunung iki uga karan ''Kilima Dscharo'' utawa ''Oldoinyo Oibor'' kang ateges gunung putih ing [[basa Masai]].<ref name=usra>{{cite web
| url = http://epod.usra.edu/archive/epodviewer.php3?oid=214624
| title = Over Kilimanjaro
352.737

besutan