Setatsiyun Jakarta Kota: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud
c (→‎Réferènsi: ngganti tembung, replaced: Bangunan → Wangunan (2) using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
[[Gambar:Jakarta Kota Station.jpg|right|thumb|200px|Pintu masuk Stasiun Jakarta Kota]]
{{coord|-6.1375786|106.8146342|display=title}}
'''Stasiun Kereta Api Jakarta Kota''' (kodhe: '''JAKK'''), dikenal uga kanthi jeneng '''Stasiun Beos''' iku [[stasiun sepur]] sing umuré tuwa lan dunungé ing [[Pinangsia, Taman Sari, Jakarta Kulon|Kalurahan Pinangsia]], [[Kota Tua Jakarta]] lan dikukuhaké déning pamaréntah Kota minangka cagar budaya. Stasiun iki arupawujud siji saka stasiun ing Indonésia sing tipené terminus (sing ora duwè jalur saterusé).
 
== Sepur ==
352.737

besutan