Iran: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎Pamérangan administrasi: ganti isi, replaced: arupa → wujud
(ganti isi, replaced: sawijining → siji (4))
(→‎Pamérangan administrasi: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
== Pamérangan administrasi ==
[[Gambar:IranNumbered.png|ka|250px|wilyah-wewengkon Iran miturut nomer-nomer ing sisih kiri]]
Iran kapérang dadi telung puluh [[provinsi]] sing dipréntah siji gubernur (استاندار, ostāndār). Peta ing gambar ora nuduhaké [[provinsi Hormozgan]], (#20 ing njeron pratélan) sing arupawujud siji pulo:
{| style="background:transparent;"
|- valign="top"
348.872

besutan