Kaji: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Arafah: ganti isi, replaced: arupa → wujud
(ganti isi, replaced: Masjid Al Karam → Masjidil Karam (4))
(→‎Arafah: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
 
=== Arafah ===
Kutha ing sisih wétan Mekah iki uga kaloka minangka panggonan punjer kaji, ya iku panggonan kanggo wukuf. Laladan arupawujud ara-ara amba iki panggonan kumpulé rong yuta jamaah kaji saka saindhenging donya. Saliyané usum kaji, tlatah iki ora dianggo apa-apa.
 
=== Mina ===
352.737

besutan