Dhéwan Kaamanan PBB: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎Tugas lan Fungsi Dewan Kaamanan: ganti isi, replaced: arupa → wujud
(ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar (2), sing → kang)
(→‎Tugas lan Fungsi Dewan Kaamanan: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
Ngenani bab mempertahankan [[perdamaian]] lan [[kaamanan]] [[internasional]] diserahké marang Déwan Keamanan, kanthi syarat; kabèh tindhakan Déewan Keamanan mau kudu selaras karo tujuan lan [[azas-azas PBB]]. Tugas lan kawajiban Déwan Keamanan bisa dipérang dadi sawetara golongan, ya iku:
# Ngrampungi pasulayan kanthi [[cara-cara damai]], ya iku nganggo cara kang didhasarké saka; [[pasetujon sukarila]] utawa peksan ukum sajeroning ngayahi pasetujon.
# Njupuk tindhakan-tindhakan tumrap anané [[ancaman]] perdamaian lan perbuatan kang arupawujud penyerangan.
 
Déné fungsi Déwan Keamanan ya iku:
348.872

besutan