Métodhe èlmiah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Unsur metode èilmiah: ganti isi, replaced: arupa → wujud
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (2))
(→‎Unsur metode èilmiah: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
 
Unsur utama métodhe èlmiah ya iku pengulangan patang langkah ing ngisor iki:
# [[#Karakterisasi|Karakterisasi]] ([[pangamatan]] lan [[pangukuran]])
# [[#Pambentukan hipotesis|Hipotesis]] (wedharan teoretis kang arupawujud dugaan marang asil pangamatan lan pangukuran)
# [[#Predhiksi saka hipotèsis|Predhiksi]] ([[dédhuksi]] [[logika|logis]] saka hipotèsis)
# [[#èksperimèn|èksperimèn]] (pangujian kabèh bab ing ndhuwur) </div>
352.737

besutan