Basis data: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎Prangkat empuk basis data: ganti isi, replaced: arupa → wujud
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (2))
(→‎Prangkat empuk basis data: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
 
 
== Prangkat empuk basis data ==
Prangkat empuk basis data kang akèh dipigunakaké sajeroning pamrograman lan arupawujud prangkat basis data aras dhuwur (''high level''):
* [[DB2]]
* [[Microsoft SQL Server]]
348.872

besutan