Asem lisergat dhiyetilamid: Béda antara owahan

→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud
(→‎top: ganti isi, replaced: asam → asem (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
| routes_of_administration = [[Tutuk|Oral]], [[Intravena]]
}}
'''Asam lisergat dietilamida''' ('''LSD''') arupawujud sawijining [[narkotika]] [[halusinogen]]. Obat iki asipat [[psikedelik]] saka kulawarga [[ergolina]].
 
Ditepungaké déning Sandoz Laboratories (saiki [[Novartis]]), kanthi jeneng dagang ''Delysid'', minangka obat kanthi manéka panggunaan psikiatrik nalika taun [[1947]], LSD énggal dadi agèn [[terapi]] sing katon nimbulaké pangarep-arep gedhé.
352.737

besutan