Pada Zaman Dahulu: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
ganti isi, replaced: arupa → wujud
(ganti isi, replaced: arupa → wujud)
 
[[Gambar:Skrin_Pada_Zaman_Dahulu.jpg|ka|200x200px|Ing kuna Kaping animasi CGI.]]
'''''Pada Zaman Dahulu''''' yaiku sawijining serial animasi CGI arupawujud crita dongeng sing  uga minangka judul seri tivi kapindho saka Les' Copaque Production.<ref>{{Cite web|url=http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=0716&pub=Utusan_Malaysia&sec=Pendidikan&pg=pe_01.htm|title=Pengembaraan zaman dahulu|website=Utusan Online|access-date=2018-02-20}}</ref> Seri iki pisanan disiyaraké ing saluran TV AlHijrah.
 
== Plot ==
Loro  kakang adhi saka kutha, Aris lan Ara diteraké  menyang désa dening ibu lan bapake sing arep lunga menyang njaba rangkah, saperlu manggon bareng karo Aki lan Wan. Aki minangka tukang crita nglipur  putu-putune kanthi nyritakake crita-crita dongèng bab Sang Kancil lan kanca-kanca  ing désané. <ref>{{Cite web|url=http://utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=1021&pub=utusan_malaysia&sec=Hiburan&pg=hi_04.htm&arc=hive|title=Pada Zaman Dahulu taruhan terbaru LCPSB|website=Utusan Online|access-date=2018-02-20}}</ref>
 
== Daftar Episode ==
* 27. Kedai Makan Penghuni Hutan (6-8 Juni 2016)
* 28. Siapakah Guru Kancil! (13-15 Juni 2016)
 
 
== Rujukan ==
352.737

besutan