Jevnaker: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
ganti isi
(éjaan, replaced: motto → sesanti)
(ganti isi)
 
}}
 
'''Jevnaker''' punika '''[[Pratélan désa ing Nurwègen|désadhusun]]''' dumunungingkang kapernah ing nagarapraja [[Nurwègen]].
 
== Uga delengen ==
{{Reflist}}
 
[[Kategori:Pratélan désaDésa ing Nurwègen]]
 
 
352.737

besutan