Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
169 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Sugeng rawuh! Matur nuwun sampun mampir ing kaca punika. Kula admin wonten ing Wikipédia punika. Manawi wonten pitakèn, usulan, panyuwun-tulung, panjenengan kasumanggakaken sesambetan kaliyan kula.
 
== Artikel kang arep dakgarap ==
* [[Islam]]
* [[Gréja Katulik]]
* [[Buda]]
* [[Hindhu]]
* [[Konghucu]]
* [[Soroaster]]
* [[Baha'i]]
* [[Atéisme]]
* [[Agnostisisme]]
 
== Rondha ==
62.864

besutan