Honor (merk): Béda antara owahan

234 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Kaca anyar: '''Honor''' (utawa '''HONOR''') ya iku sawijing cabang merk èléktronik lan telpon pinter saka Cina (gawai) sajroning Huawei Grup. Merk iki dumadi saka piranti tèknologi telpon...
(Kaca anyar: '''Honor''' (utawa '''HONOR''') ya iku sawijing cabang merk èléktronik lan telpon pinter saka Cina (gawai) sajroning Huawei Grup. Merk iki dumadi saka piranti tèknologi telpon...)
(Ora ana béda)
1.255

besutan