Honor (merk): Béda antara owahan

34 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
(Kaca anyar: '''Honor''' (utawa '''HONOR''') ya iku sawijing cabang merk èléktronik lan telpon pinter saka Cina (gawai) sajroning Huawei Grup. Merk iki dumadi saka piranti tèknologi telpon...)
 
 
'''Honor''' (utawa '''HONOR''') ya iku sawijing cabang merk èléktronik lan telpon pinter saka [[Cina]] (gawai) sajroning Huawei Grup. Merk iki dumadi saka piranti tèknologi telpon pinter, komputer tablet, lan tèknologi aksèsoris.
 
[[Kategori:Tèknologi dhigital]]
1.255

besutan