Biru: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: mk:Сина боја
c (bot Menambah: su:Paul)
c (bot Menambah: mk:Сина боја)
[[lt:Mėlyna]]
[[map-bms:Biru]]
[[mk:Сина боја]]
[[mr:निळा]]
[[ms:Biru]]
17.355

besutan