Tresna Aminata

Gabung 6 Dhésèmber 2018
tanpa ringkesan besutan
</gallery>Ndherek nepangaken nama kula Hanifah Wulanningsih. Saiki aku lagi ngewiki sinambi nguri-uri kabudayan Jawi
 
{{Panyarta WMS|ing=UNY|kelas=JurnallistikJurnalistik B}}