Basa Madura: Béda antara owahan

148 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(ganti isi, replaced: sing → kang (3))
* Dhialek Pamekasan
* Dhialek Sumenep
*[[Gambar:Madoereesch-Nederlandsch Woordenboek, N.H. Kiliaan, 1905.jpg|jmpl|305x305px|Bausastra Madura-Landa]]Dhialek Pendhalungan (Sing dipituturake ing Jawa Wétan, Tapalkuda kayata Probolinggo, Pasuruan)
* Dhialek Kangean
* Basa Bawean.
234

besutan