Parembugan Panganggo:SpBot: Béda antara owahan

97 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: :This User is a bot. Go to my German user page: '''>> de:User:Euku <<''', to leave me a message. <small>look at [[:de:Benutzer:SpBot/andere Wikipediaprojekte|list of all SpBots]...)
 
{{Sugengrawuh}}[[Panganggo:Mikhailov Kusserow|Mikhailov Kusserow]] 01:00, 12 Agustus 2008 (UTC)
 
:This User is a bot. Go to my German user page: '''>> [[:de:User:Euku]] <<''', to leave me a message.