Angkup: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
Wirjadisastra ngalih kaca Kelopak kembang menyang Angkup
(Ndandani paramasastra)
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi Android Besutan aplikasi punsèl
c (Wirjadisastra ngalih kaca Kelopak kembang menyang Angkup)
 
62.958

besutan