Otolaringologi: Béda antara owahan

103 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
[[File:Mani Zadeh MD Endoscopic Sinus Surgery.jpg|thumb|right|282px|<center> {{PAGENAME}} </center>]]
 
'''Otolaringologi''' iku cawang èlmu [[kadhokteran]] sing mligi nliti ndhiagnosis lan nambani lelara [[kuping]], [[irung]], [[tenggorok]] sarta [[sirah]] lan [[gulu]]. Ing Indonésia, cawang kadhokteran iki populèr kanthi jeneng ''Èlmu Telinga Hidung Tenggorokan Bedah Kepala Leher'' utawa '''THT-KL'''.