Kabupatèn Kayong Lor: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
|lambang=[[Gambar:Lambang Kabupaten Kayong Utara.jpg|100px]]
}}
[[Gambar:Dragon dance in Sukadana, Indonesia.JPGjpg|thumb|Jogèd naga [[liong]] ing [[Sukadana]]]]
 
'''Kabupatèn Kayong Lor''' iku sawijining [[kabupatèn]] ing provinsi [[Kalimantan Kulon]], [[Indonésia]]. Kutha krajané ya iku [[Sukadana]]. Kabupatèn iki diwangun miturut Undhang-undhang Nomer 6 Taun 2007 tanggal [[2 Januari]] [[2007]].
11.291

besutan