Sutan Syahrir: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(ganti isi, replaced: Mentri → Mantri (5), Menteri → Mantri)
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
 
|profession = [[Pulitikus]]
|religion = [[Islam]]
|signature = Sutan Sjahrir signature.jpg
}}
'''Sutan Syahrir''' (éjaan biyèn:'''Soetan Sjahrir''') ({{lahirmati|[[Kutha Padangpanjang|Padangpanjang]], [[Sumatra Kulon]]|5|3|1909|[[Zürich]], [[Swiss]]|9|4|1966}}) ya iku [[pulitikus]] lan [[mahamantri]] pisanan ing [[Indonésia]].<ref name="internet1">[http://nurulfikri.sch.id/index.php/isi-situs/kisah-inspiratif/53-kisah-inspiratif/178-sutan-syahrir-1909-1966.html nurulfikri.sch.id]</ref> Dhèwèké njabat dadi [[Pratélan Mahamantri Indonésia|Mahamantri Indonésia]] saka [[14 November]] [[1945]] nganti tekan [[20 Juni]] [[1947]].<ref name="internet1"/> Syahrir ngedegaké [[Parté Sosialis Indonésia]] ana ing taun [[1948]].<ref name="internet1"/> Sutan mati ana ing pangasingan nalika dadi tawanan pulitik lan dikubur ing [[TMP Kalibata]], [[Daerah Khusus Ibukota Jakarta|Jakarta]].<ref name="internet1"/>
83

besutan