Histologi: Béda antara owahan

85 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎Klasifikasi histologis jaringan kéwan: ganti isi, replaced: rongga → gronggongan)
[[File:Histology (1).jpg|thumb|right|255px|<center> {{PAGENAME}} (1950) </center>]]
 
'''Histologi''' iku babagan [[biologi]] kang nyinaoni struktur jaringan kanthi detil migunakaké [[mikroskop]] marang cawisan (''sediaan'') jaringan kang dipotong tipis. Histologi bisa uga sinebut èlmu [[anatomi]] mikroskopis. Babagan biologi iki migunani banget sajeroning kaakuratan diagnosis [[tumor]] lan manéka lelara liya kang sampelé perlu pamriksaan [[histologis]].