Patologi: Béda antara owahan

113 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan)
 
[[File:ZEN browser for Virtual Microscopy (9318136341).jpg|thumb|right|282px|<center> {{PAGENAME}} </center>]]
 
'''Patologi''' iku cawang [[kadhokteran]] sing magepokan karo ciri-ciri lan perkembangan [[lelara]] liwat analisis owah-owahan fungsi utawa kaanan pérangan awak.