Wong Sasak: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
bot Mengubah: fr:Sassak
(saka id)
 
c (bot Mengubah: fr:Sassak)
[[en:Sasak]]
[[es:Idioma Sasak]]
[[fr:SasakSassak]]
[[id:Suku Sasak]]
[[ja:ササク人]]
7.463

besutan