Kelainan Kapribadén Skizoid: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Kelainan kepribadian skizoid")
 
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Kapribadén skizoid''' punika kelainan ngendi wong-wong kang duwé iku tansah ngadohi  saka wong lan duwé pikiran kang ékséntrik.<ref name="Kartini">{{cite book|last=Kartono|first=Kartini|coauthor=Dali Gulo|title=Kamus Psikologi|publisher=[[Pionir Jaya]]|date=1987|pages=433}}Parameter <code style="color:inherit; border:inherit; padding:inherit;">&#x7C;coauthor=</code> yang tidak diketahui mengabaikan (<code style="color:inherit; border:inherit; padding:inherit;">&#x7C;author=</code> yang disarankan) ([//id.wikipedia.org/wiki/Bantuan:Galat_CS1%23parameter_ignored_suggest bantuan])
[[Kategori:Halaman dengan rujukan yang menggunakan parameter yang tidak didukung]]</ref> Ciri saka individu  ''skizoid'' ora duwé kepinginan kanggo cedhak utawa dadi bagéyan saka klompok sosial, lan luwih milih dhewékan tinimbang bebarengan karo liya-liyane.<ref name="issei Noro">{{Cite web|url=http://kamuskesehatan.com/arti/gangguan-kepribadian-skizoid/|title=Kamu ups Kesehatan|accessdate=24 JuniJune 2014|publisher=www.kamuskesehatan.com}}</ref> Iki individu uga akéh kanggo ora nuduhaké émosi kang gamblang, perlu kanggo tresna kurang lan kurang introspéksi.<ref name="APA">{{cite book|last=VandenBos|first=Gary|title=APA Dictionary of Psychology|pages=815}}</ref>
 
== Sabab ==
1.667

besutan