Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
==Pranala Jaba==
*[http://www.gunungkidul.go.id Situs Web Resmi (urung ana)]
*[http://www.pesonagunungkidul.com/ situsSitus alam Gunung Kidul - Aris Guntara]
 
 
8.964

besutan