Zona wektu: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3))
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
[[Gambar:Standard World Time Zones.png|thumb|300px|Zona wektu donya]]
Donya utawa [[bumi]] iki dipérang dadi 24 '''zona wektu''' kang béda-béda, miturut papan panggonan mau. Wektu universal kang dadi pathokan ya iku wektu [[GMT]], wektu kang ana ing [[Greenwich]], [[Inggris]]. Zona wektu racaké dipautaké menyang wektu GMT iki(UTC 0).
 
== Uga delengen ==
Naraguna anonim