Kategori:Kota di Brasil: Béda antara owahan

19 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
Ngeneraké kaca menyang Kategori:Kutha ing Brasil
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q10071816 (translate me))
(Ngeneraké kaca menyang Kategori:Kutha ing Brasil)
Tenger: Alihan anyar
 
#ALIH [[Kategori:Kutha ing Brasil]]
[[fr:Catégorie:Wikipédia:ébauche ville du Brésil]]
151

besutan