Hiroshige: Béda antara owahan

36 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(→‎Ugi pirsani: éjaan, replaced: Mangga ugi mriksani → Ugi pirsani)
c
[[Gambar:PortraitMET à la mémoire d'Hiroshige par KunisadaDP124459.jpg|thumb|Hiroshige]]
'''Utagawa Hiroshige'''([[1797]]-[[1858]]) punika satunggiling seniman, juru lukis kaliyan juru [[ukiyo-e]] [[Jepang]] rikala jaman Edo.