ADIB MUHLISIN

Gabung 6 Dhésèmber 2018
Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: clean up using AWB
c (→‎top: clean up using AWB)
 
jenengku adib muhlisin saiki aku kuliah nang UNY jurusan Pendidikan Bahasa Daerah, saiki aku uwis semester 5. saben dina kuliah aku menyang seko desa mlangi Nogotirto gamping Sleman, aku menyang seko Pondokku seng mapan nang mlangi. nek asalku seko Seyegan Sleman . ananging wiwit smp aku wes dipondokke nang mlangi. perjalanan seko mlangi tekan UNY kurang luwih 20 menit, aku nek menyang mesthi liwat Ringroad amarga dalane alus tur ora patio rame, aku nurut ringroad ngasi tekan flyover Jombor bar kuwi aku liwat jalan magelang mengidul tekan Bangjo bar kuwi aku liwat desa kutuasem terus tekan UGM mengetan sitik wes tekan UNY.
 
{{Panyarta WMS|ing=UNY|kelas=Jurnalistik BJ}}
4.016

besutan