Arum Migi Rohana

Gabung 6 Dhésèmber 2018
c
→‎top: clean up using AWB
c (→‎top: clean up using AWB)
 
Nama kula Arum Migi Rohana, samenika kula nembe sinau mbesut wonten ing Wikipedia Jawa.
{{Panyarta WMS|ing=UNY|kelas=Jurnalistik BJ}}
4.016

besutan