Dhevitawldr

Gabung 7 Dhésèmber 2018
Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: clean up using AWB
(Removing Minion-holding-9mm.jpg, it has been deleted from Commons by Jcb because: Dw no source since 20 January 2019.)
c (→‎top: clean up using AWB)
 
Ndherek nepangaken nama kula Dhevita Wulandari saged ditimbali Dhevita utawi Wulan
 
{{Panyarta WMS|ing=UNY|kelas=Jurnalistik BJ}}
4.016

besutan