Ega Novia Putri

Gabung 6 Dhésèmber 2018
Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: clean up using AWB
(Nambahi gambar)
c (→‎top: clean up using AWB)
 
</gallery>Sugeng enjing, nama kula Ega Novia Putri saking Wonosobo, Jawa Tengah.
 
{{Panyarta WMS|ing=UNY|kelas=Jurnalistik BJ}}
4.016

besutan