Eka Aurora

Gabung 7 Dhésèmber 2018
Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: clean up using AWB
c (→‎top: clean up using AWB)
 
Gambar:KatrinaKaif.jpg|K.K
</gallery>Kula nuwun, nama kula Éka Kurniawati. Kula lair wonten Klatèn, Jawa Têngah. Samênika kula kuliyah wontên Univèrsitas Nêgêri Yogyakarta ing jurusan Pendhidhikan Bahasa Dhaerah.
{{Panyarta WMS|ing=UNY|kelas=Jurnalistik BJ}}
4.016

besutan