Sri Wahyani

Gabung 6 Dhésèmber 2018
Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: clean up using AWB
c (→‎top: clean up using AWB)
 
Nama Kula Sri Wahyani. Kula asring dipuntimbali Yani. Kula lair wonten ing Kitha Purbalingga rikala tanggal 30 April 1998.
 
{{Panyarta WMS|ing=UNY|kelas=Jurnalistik BJ}}
4.016

besutan