Suratii

Gabung 7 Dhésèmber 2018
Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: clean up using AWB
c (→‎top: clean up using AWB)
Gambar:Doraemon logo.jpg|iki wacane DORAEMON
</gallery>Sugeng enjing kanca-kanca, dina jumat sumangga ngayahi jejibahan kanthi semangat.
{{Panyarta WMS|ing=UNY|kelas=Jurnalistik BJ}}
4.016

besutan