Tresna Aminata

Gabung 6 Dhésèmber 2018
Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: clean up using AWB
c (→‎top: clean up using AWB)
 
</gallery>Ndherek nepangaken nama kula Hanifah Wulanningsih. Saiki aku lagi ngewiki sinambi nguri-uri kabudayan Jawi
 
{{Panyarta WMS|ing=UNY|kelas=Jurnalistik BJ}}
4.016

besutan