Den Haag: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual
c
 
|-
| '''Walikutha'''
| Pauline Krikke (parté [[VVD]])
|-
|}
151

besutan